2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Fiktiv Hoppers (FiHop)

Fiktiv Hoopers

Tilmeld/Læs mere - (1)

Årskontingent (ÅK)

Årskontingent skal betales af alle for at blive medlem hos Dch Roskilde. Årskontingent følger hundetræneren.

Årskontingent indeholder ikke træningsgebyr, dette skal betales separat efterfølgende og træningsgebyr skal betales pr. tilmeldte hund. 

Når du har tilmeldt dig har du stemmeret ved Generalforsamlingen i RcH, mulighed for at deltage i arrangementer, hente DcH bladet og benytte vores arealer til en gåtur, under hensyntagen til øvrig træning.


Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH Lydighed Program (LP)
DcH-programmet er for alle hunde og programmet indeholder flere momenter som kan deles op i 4 hovedområder – en slags 4-kamp, hvor hver del er lige vigtig:
Lydighedsdelen indeholder forskellige øvelser: Lineføring/fri ved fod, stå, sid og dæk, apportering, spring og fremadsendelse.
Hundene trænes i rundering – at finde en skjult person og markere denne med halsgivning eller med bringsel. I de store klasser (A og Elite) udvides runderingen til en decideret eftersøgning i et større naturområde.
Spor er også en stor del af DcH-programmet. Hundene lærer at følge et spor lagt af en fremmed person.
Frit søg er en øvelse, hvor hundene lærer at finde tabte genstande i et afgrænset naturområde.
I DcH arrangeres konkurrencer i alle 4 klasser i DcH-programmet rundt om i hele landet.
C-klassen - er begynderklassen i DcH’s program og er kun for nye hunde og førere
B-klassen er for hunde og førere, der er rykket op fra C-klassen
A-klassen er en rigtig brugshundeklasse hvor øvelserne får et omfang, der stiller krav til hundens naturlige evner, kondition og samarbejdsevner.
Eliteklassen har et program, der kan tilbyde enhver brugshund udfordringer på et højt niveau. Hund og fører skal have et virkelig godt samarbejde for at kunne udføre øvelserne.
 
Hund og fører kan rykke op til næste klasse ved at opnå de krævede point ved 2 konkurrencer indenfor samme kalenderår.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Familiehundeholdet (FH)
Holdet er for de hunde der ønsker at træne lidt forskellige ting med deres hund, men uden at målet nødvendigvis er at træne frem mod konkurrencer. På holdet vil der blive arbejdet med ting fra de forskellige discipliner man kan træne her i DcH Roskilde, dvs. lydighed, agility, rally og tricks. Der vil blive arbejdet med øvelserne på forskellige måder, og ikke nødvendigvis som der står i konkurrenceprogrammerne.Da der er tale om et familiehundehold vil fokus selvfølgelig i sidste ende være på at hunden skal fungere derhjemme som familiehund. Det betyder at der på holdet også vil blive arbejdet med øvelser, som at blive håndteret af en fremmed og går ture forskellige steder i og omkring Roskilde.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Rally-Lydighed (RG)

Rally Lydighed stammer oprindelig fra USA. Formålet var at beskrive et prøveprogram, hvor det positive og villige samarbejde mellem hund og fører var i højsædet. De enkelte øvelser skulle afspejle den kommunikation og de bevægelser, som skabte det gode grundlag for det daglige samvær med hunden. 

De øvelser, der indgår i rally lydighedsprogrammet, er alle udviklet, så de kan bruges i hverdagen. F.eks. når hunden er med i byen og man skal udenom ting, kigger på vinduer, og møder venner og bekendte.

Der konkurreres i 5 klasser: Begynder, øvede, ekspert, champion og en åben klasse som alle kan starte i.
I DcH er det åben klasse, der er kvalifikationsgivende til DM i Rally Lydighed. 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Fiktiv Familiehunde (FiFam)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fiktiv Rally (FiRal)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fiktiv Lydighed (FiLyd)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fiktiv Hvalpehold og Begynderh (FiHB)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hoopers (Hoop)

Ny hundesport HOOPERS!

Hoopers er en form for soft agility, hvor alle kan være med uanset hvor adræt hund og fører er.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer