DcH Roskilde

Roskilde civile Hundeførerforening (RcH). Hundetræning for dig og din hund.

Hos os er der mulighed for at finde træningshold til dig og din hund, uanset hvilken alder din hund har. Fra hvalp til pensionist.

Vi har plads til alle, uanset ambitionsniveau. Her er plads til både familiehunden og konkurrencehunden.

vi to ændret

Vi er klar til hvalpetræning.

RcH blev stiftet i 1975 og har ca. 150 medlemmer, der udøver forskellige former for hundesport. Det være  sig hvalpetræning, begyndertræning, alm. lydighed, rally-lydighed eller familiehundetræning hvor man laver lidt af hvert uden fokus på bestemte programmer.

Alle vore trænere og instruktører har gennemgået eller er i gang med DcHs træner-uddannelsesprogram.  Træning hos os bygger på positiv træning og indlæring. I et kærligt samarbejde med tillid, tryghed, respekt  og forståelse for hunden. En træningstime består typisk af forskellige former for lydighedsøvelser og  samarbejds-øvelser for dig og din hund. Dette mixet med forskellige aktiviteter som du og din hund kan lave sammen i hverdagen.

Vores dejlige indhegnede træningsplads ligger i udkanten af Roskilde. Klubben har et hyggeligt klubhus, hvor der næsten altid er nogle man kan få en god snak med også om andet end hunde og hundetræning.

Nyheder

Sponsorer