Rally-Lydighed

Info

Rally Lydighed stammer oprindelig fra USA. Formålet var at beskrive et prøveprogram, hvor det positive og villige samarbejde mellem hund og fører var i højsædet. De enkelte øvelser skulle afspejle den kommunikation og de bevægelser, som skabte det gode grundlag for det daglige samvær med hunden. 

De øvelser, der indgår i rally lydighedsprogrammet, er alle udviklet, så de kan bruges i hverdagen. F.eks. når hunden er med i byen og man skal udenom ting, kigger på vinduer, og møder venner og bekendte.

Der konkurreres i 5 klasser: Begynder, øvede, ekspert, champion og en åben klasse som alle kan starte i.
I DcH er det åben klasse, der er kvalifikationsgivende til DM i Rally Lydighed. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

R002
Tirsdag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Roskilde civile Hundeførerforening, Træning
Instruktør: Anne Carina Schack Bjerager /
Træningsgebyr er pr. hund. Ønsker man at træne med to hunde på samme træningshold, skal der betales to gange træningsgebyr. Holdet er for dig som vil noget ekstra med din rallytræning. Vi nørder detaljer og træner delmomenter, placering, flow og det at gå en god bane. Vi arbejder med de baner som er blevet brugt til konkurrencer og træner med henblik på at deltage i konkurrencer i DCH. Vi planlægger at deltage i 2-3 konkurrencer i løbet af året. Når det bliver lysere om aftenen, tager vi ud og træner i fremmede omgivelser, og træner med forskellige forstyrrelser. Så vi kommer så tæt på konkurrencesituationen som muligt. For at komme på konkurrenceholdet skal i skal have lyst til at gå til prøver og din hund skal kunne gå fri ved fod. Der er en del selvtræning, men vi superviserer hinanden og der er altid en instruktør på banen.
Tilmeldte: 1/1
Antal dage: 365
Ratepris: 800 kr.
Udsolgt

R001
Lørdag Tid: 09:30 - 11:00
Sted: Roskilde civile Hundeførerforening, Træning
Instruktør: Benja Ann Christensen / Bettina Prühs /
Træningsgebyr er pr. hund. Ønsker man at træne med to hunde på samme træningshold, skal der betales to gange træningsgebyr.
Tilmeldte: 1/1
Antal dage: 365
Ratepris: 800 kr.
Udsolgt

Nyheder

Sponsorer