Vi starter hvalpehold op den 27/4 8 torsdage kl 17-18. Vi er to trænere på holdet og det er målrettet både familiehunde og kommende konkurrencehunde. Der er infoaften uden hund torsdag den 25/4 for de tilmeldte hunde. her skal forsinkringspapirere og domkuentation for at hunden er tilmeldt dansk hunderegister fremvises.

Vi starter desuden et nyt Hoopers hold på pr 1/4. Også her er der tilmelding her på klubmodul under tilmelding. På holdet er der ligeledes to trænere og der er én hund på banen af gangen, så alle kan være med uanset niveau, bare det helt basale lydighed er på plads.

Vi er så heldige, at Mogens Leidicher, som er aktiv sporhundefører og tidligere A hundefører, har sagt ja til at køre et sporhold 10 gange frem til sommer. Holdet er for de der ønsker at være seriøse omkring sportræning og også vil træne hjemme mellem træningerne. Du er måske C hundefører der gerne vil i gang eller mere øvet B hundefører, som trænger til nye øjne på nogen af detaljerne omkring sporet, knæk eller genstandene.

Tilmelding til de to første hold under fanen tilmelding hold. Til sporholdet via link som er udsendt på nyhedsmail

Nyheder

Sponsorer