+45 7734 4062 Telefontid 16:00 - 18:00

Aktiviteter

 

Klubhusdag 1

Klubhusdag 2015

I løbet af året har vi flere faste aktiviteter på tværs af holdene.

Klubhusdag.

En eller flere gange i løbet af året afholder vi klubhusdag.
Vi starter med fælles morgenmad, hvor vi fordeler de forskellige praktiske opgaver, der skal løses på dagen. Det kan f.eks. være: Oprydning på området, reparation af hegn eller spring, diverse maleropgaver og selvfølgelig almindelig rengøring indendørs og udendørs. Dagen slutter med lidt mad og drikke og selvfølgelig masser hyggeligt samvær.
Når du deltager i klubhusdagen, har du mulighed for at møde udvalgsmedlemmer og klubmedlemmer fra andre hold og her få dig en god snak over arbejdet. Husk vi er en klub med udelukkende frivillig arbejdskraft, så der også brug for dig.

 

Juleafslutning/årsafslutning.

clip_image004.jpg

Fup og fidus 2014

Sidst i november afholder klubben årsafslutning/juleafslutning. Et par timer for hunde og deres familier.

Dagen starter med en “Fup og fidus” gåtur rundt om søen.
På turen rundt om søen, er der forskellige poster, som på en sjov og anderledes måde udfordrer hund og hundeførere.

 

 

Efter “Fup og fidus-gåturen” mødes alle i klubhuset til hygge med gløgg og æbleskiver. Her uddeles præmier til dagens bedste hold.Årets klubmestre i RcH bliver også fejret på denne dag.

 

Sommerafslutning.

jubi20

Sommerluftetur 2015

I begyndelsen af juni, inden Roskilde Festival overtager området
afholdes den årlige “Sommerluftegåtur”.

Deltagerne mødes ved klubhuset og går en tur rundt i området. Formiddagen afsluttes med grillpøser på klubhusets terrasse.

 

 

 

Klubben er hvert år vært for 2 kredskonkurrencer og et klubmesterskab.

I foråret afholder klubben DcH  kredskonkurrence i lydighed. Konkurrencen afvikles for C og B hunde. Denne søndag i maj vil der være mulighed for at se flot hundearbejde udført hunde fra Dch klubber fra hele Sjælland. DcH konkurrenceprogrammet ses her.
Har du lyst til at give en hånd med til dette arrangement er du mere end velkommen.

I september afholder klubben landsdækkende rally konkurrence. Også her er man velkommen til at være tilskuer til flot hundearbejde.  Som aktiv er der mulighed for at stille op i alle 5 klasser: Begynder, øvede, ekspert, champignon og åben klasse.

CSC_0418

Spring ved C-konkurrence

Årets sidste konkurrence er klubmesterskabet. Her dyster klubbens hunde og hundeførere om de eftertragtede titler i Dch-lydighed for A, B og C-hunde, samt i Rally. Konkurrencedagen afsluttes med kaffe og lagkage i klubhuset og klubmestrene hyldes. Ved juleafslutningen/årsafslutningen overrækkes de officielle pokaler.